Tips For En Green Energy Home

I denne økonomien kan hver huseier dra nytte av å være nøysom, og bruk av grønn energi er en fin måte å oppnå dette på. Fortsett å lese for noen gode ideer om hvordan du kan konvertere standardteknologien i hjemmet ditt til grønnere energi, få større besparelser i kostnadene utenfor lommen og redusere innvirkningen på miljøet.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Mens det er en god idé å slå av datamaskinen når du ikke bruker den, kan det være en sløsing med energi hvis du gjør det mens du vil bare være borte fra den eller korte perioder av gangen. Det er best å vente til før du går til sengs når du vet det vil være timer før du bruker det igjen.

Hvis du er interessert i å spare energi, bruke de varme sommermånedene for å hjelpe deg å tørke klærne. Avkall på bruk av tørketrommelen, og heng dine våte gjenstander ut i det lyse sollyset. Ikke bare vil du spare energi, men klærne vil lukte friskt og føles fantastisk.

Hvis det å bytte hjem til solenergi er utenfor dine økonomiske evner, kan du prøve å bytte bare ett rom, som et soverom, til solenergi. Det er solcellesett tilgjengelig på nettet som kan hjelpe deg med å grønne et rom, og dette vil positivt påvirke strømregningen og karbonavtrykket ditt i årene som kommer.

Du bør aldri bruke en liten mengde varmt vann på en gang. Å gjøre dette vil bare gradvis øke din totale energiforbruk. Prøv i stedet å bruke alt det varme vannet du planlegger å bruke umiddelbart. Du bør for eksempel prøve å la alle familiemedlemmene ta en rask dusj samtidig.

Gå grønt på kaffepause ved å bringe din egen kopp. Hvis du vanligvis bestiller entall latte på Starbucks, ta en høy gjenbrukbare kaffe krus med deg. Hver gang du spør din favoritt kaffebar å blande drikke i din egen kopp, er du bidrar til å grønne miljøet.

Hvis du har en oppvaskmaskin sørge for at du bare kjøre den når den er full. Den oppvaskmaskin syklus bruker samme mengder vann og energi, enten det er full eller ikke. Når det er på tide å gjøre en last av retter, bruke oppvaskmaskin ‘ s energisparing modus. Dette gjør det slik at rettene luft-tørr i stedet for å bli tørket av varme.

For å spare energi hjemme, koble elektronikken, inkludert TV-er og DVD-spillere, til strømstrimler og når du ikke bruker dem, slå av strømstrimler. Ikke bare vil du bevare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Nå bør du være godt forberedt på å sette om oppgaven med å gjøre hjemmet ditt til en grønn energimaskin! Prøv noen av tipsene som er omtalt i denne artikkelen i dag, for å begynne å spare penger og føle deg bedre om deg selv og hvordan du bevarer ressursene på planeten, samt å holde den renere!